30 Mayıs 2008 Cuma

Sevişmeyi birkaç ufak tefek hareketle çözecegim



Bu laf allaha sükürler olsun bana degil, Beyazit Öztürk'e ait. Mesele şu, Beyazit ya da nam-i diger Beyaz'a bir film teklifi gelmis ve senaryoda bir sevisme sahnesi varmis. Fakat annelerimizin bagirlarina bastigi bu sohret kisi mazallah olur da sevisirse itibari yerle bir olur diye korkmaktaymis. Cunku neymis? Beyaz sevismezmis, o iyi cocukmus.
Ülkemizde bir frijit mafyasi var. Bu mafya kendi kötü deneyimlerini bir insanlik durumu haline getiriyor ve erkekleri 2'ye ayiriyor. Falligini bagrina basanlar. Falligini rededenler.
Mesela Beyaz 2. grupta. Ne saniyordunuz? Adam aksam Yaprak Dökümü'nün karsinda meyve yiyor. Sonra da pijamalariyla yataga giriyor.
Sevgili gergin kukular!
Benden duymus olmayin ama Beyaz sevisiyor! Ugur Dündar da sevisiyor! Hatta Beyaz ve Ugur Dündar bazen pilic fabrikasinda sevisiyor! Durum böyle. Sakin...

1 yorum:

Kısa Bir Cümle dedi ki...

bizim lisede bi kimyacı vardı. kadın ortalıkta öylesine dolanan mimiksiz bir mumyaydı desem yanlış olmaz. geçtiğimiz gün onu kızıyla birlikte gördüm ve iki defa şaşırdım. 1.si: o mumya bile sevişmiş (kocası için çok üzülüyorum) 2.si ise: kızı mumyanın iki level daha donuk hali.. boynuz kulağı bayağa aşmış.. ilerde birgün o kızı da kızıyla görürsem daha bir şaşıracağım bu da mı sevişmiş diye.. bizim insanımız pek bi sevişken..